Ολυμπιακός : Συμφωνία με Κουεγιάρ

Ολυμπιακός : Συμφωνία με Κουεγιάρ

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Κουεγιάρ, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων, όπως αναφέρει η Marca.

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα της Λεγκανές, Ιβάν Κουεγιάρ, με τη Marca, να θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του πολύπειρου γκολκίπερ στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει πρόταση στον 34χρονο γκολκίπερ, κι εκείνος απάντησε θετικά με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σίλβιο Προτο κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Μάλιστα τονίζεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν εξαιτίας της μεταγραφής του Γκερέρο στους ερυθρόλευκους, καθώς ο νέος επιθετικός των Πειραιωτών έχει τον ίδιο ατζέντη με τον πολύπειρο τερματοφύλακα. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό πως ο Κουεγιάρ θέλει να αποχωρήσει από τη Λεγκανιές για χάρη του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους κι όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του γίνεται πράξη, καθώς θεωρείται δεδομένη η μετακόμιση του στο Λιμάνι.

«Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από τη μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουεγιάρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγκανές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μεταγραφή του Γκερέρο λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μεταγραφή του Κουεγιάρ δεν έχει ακόμη κλείσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει», τονίζει στο σημερινό δημοσίευμα της η έγκυρη ισπανική Marca.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ