Στράτος: «Τα αποτελέσματα της δουλειάς  θα φανούν σύντομα…»

Στράτος: «Τα αποτελέσματα της δουλειάς  θα φανούν σύντομα…»

Τι αναφέρει σε δήλωση του ο απερχόμενος πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος.

Ο Γιώργος Στράτος θα αποτελέσει σε λίγες ώρες παρελθόν από την προεδρεία της Super League και από τις εκλογές που θα γίνουν στις (14.00) θα προκύψει διάδοχος του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του συνεταιρισμού με γραπτή του δήλωση, τη Δευτέρα (25/6) χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, «σωστή» την τοποθέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο που τον πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση ενώ για τη θητεία του είπε: «Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά  τα δύο χρόνια, υπό συνθήκες αντίξοες και μέσα σε ένα δυσμενές ευρύτερο περιβάλλον για την πατρίδα μας, όχι μόνο θα φανούν σύντομα αλλά θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση μίας πιο ομαλής πορείας προς ένα πιο δημιουργικό και ασφαλές μέλλον για το επαγγελματικό και συνεπώς για ολόκληρο το ποδόσφαιρό μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Στράτου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου στην προεδρία του δ.σ. της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ. Όπως η απόφαση να διεκδικήσω την τιμητική αυτή θέση δύο χρόνια πριν, έτσι και η απόφαση για την αποχώρησή μου, ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, τον Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους καθώς και τους εκπροσώπους σας στο δ.σ. για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας. Πέραν των κατά καιρούς εντάσεων και των διαφωνιών που είναι σύμφυτες με ένα συλλογικό όργανο το οποίο λειτουργεί δημοκρατικά, πιστεύω ότι όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλω στο Χρήστο Πανόπουλο, το όραμα και το σχεδιασμό του οποίου για το Συνεταιρισμό μας προσπάθησα να υπηρετήσω.

Ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους, το νομικό και τον οικονομικό μας σύμβουλο καθώς και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες για την προσφορά τους στην κοινή προσπάθεια.

Η συνεργασία μου με το Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του δ.σ. για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποδείχτηκε σωστή για την προάσπιση των συμφερόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου λόγω της μακράς εμπειρίας του και της γνώσης του για πρόσωπα και πράγματα.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά  τα δύο χρόνια, υπό συνθήκες αντίξοες και μέσα σε ένα δυσμενές ευρύτερο περιβάλλον για την πατρίδα μας, όχι μόνο θα φανούν σύντομα αλλά θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση μίας πιο ομαλής πορείας προς ένα πιο δημιουργικό και ασφαλές μέλλον για το επαγγελματικό και συνεπώς για ολόκληρο το ποδόσφαιρό μας.

Σας χαιρετώ με τις θερμότερες ευχές μου και προς το νέο Πρόεδρο για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του αλλά και προς τους φιλάθλους όλων των ομάδων, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ