Μάντζιος: «Θα μπορούσα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, έχω καημό που δεν έπαιξα»

Μάντζιος: «Θα μπορούσα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, έχω καημό που δεν έπαιξα»

Ο Βαγγέλης Μάντζιος επιστρέφει στη Superleague για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και μιλάει μεταξύ άλλων για το… ανεκπλήρωτο όνειρο του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος πλέον Βαγγέλης Μάντζιος, επιστρέφει στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά την απαγόρευση συμμετοχής λόγω χρήσης απαγορευμένο ουσιών. Ο έμπειρος στράικερ μιλάει για την περιπέτειά του αλλά αποκαλύπτει και τον ανεκπλήρωτο πόθο του να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος:

Σχετικά με την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών: «Σκέφτηκα να τερματίσω την καριέρα μου, μου πέρασε από το μυαλό. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, δεν ήθελα να τα παρατήσω και να λήξει η καριέρα μου με τόσο άδοξο τρόπο. Η απάντησή μου όσον αφορά την τιμωρία μου είναι ότι εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Ήθελα να γίνω καλά και είχα δοκιμάσει πολλά πριν πάρω εκείνο το καταραμένο φάρμακο. Είχα κάνει θεραπείες, ενέσεις, πήρα κορτιζόνη, αλλά λύση δεν βρισκόταν. Πήγα, έτσι, σε έναν γιατρό, ο οποίος μού έδωσε το φάρμακο, που περιείχε μία απαγορευμένη ουσία. Δεν το γνώριζα, δεν μου το είπε κανείς και το πήρα».

Για τον λόγο που δεν πήγε στον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Ήθελαν να δοθώ δανεικός και δεν δέχθηκα. Έχω, πάντως, καημό που δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί».

Για το ποια θεωρεί την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του: «Η σεζόν 2008-09, όταν αγωνίστηκα στο Champions League με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε προκριθεί από τη φάση των ομίλων και στους διπλούς αγώνες, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, είχα σκοράρει στο ΟΑΚΑ, στην ήττα με 2-1. Παίξαμε μπροστά σε 70.000 κόσμο και έγινε… σεισμός, όταν πέτυχα το γκολ της ισοφάρισης. Ήταν ανεπανάληπτο αυτό το συναίσθημα».

Για το αν παρακολουθεί ποδόσφαιρο αλλά και για την αγάπη που έχει στο μπάσκετ: «Έχω σταματήσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο από τα 24 μου. Ούτε στο γήπεδο πηγαίνω. Σιχάθηκα κάποια πράγματα. Προτιμώ να βλέπω μπάσκετ. Παρακολουθώ τα πάντα, όλους τους αγώνες… Έκανα, πάντως, και για μπασκετμπολίστας. Φαντάσου ότι ήμουν επαγγελματίας στον Πανιώνιο και με ζητούσαν ομάδες μπάσκετ. Θα μπορούσα να είχα κάνει καριέρα στο μπάσκετ. Αν γινόταν αυτό, θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο δεν υποστηρίζω καμία ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ