Τσεκάρει Μπονατίνι για την επίθεση ο Γιώργος Δώνης

Τσεκάρει Μπονατίνι για την επίθεση ο Γιώργος Δώνης

Ο Βραζιλιάνος Λέο Μπονατίνι, είναι άλλος ένας επιθετικό που αρέσει πολύ στην Γιώργο Δώνη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον εντάξει στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος στράικερ αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, με τον Γιώργο Δώνη λόγω της προϋπηρεσίας του στο εν λόγω πρωτάθλημα, να έχει καλή άποψη για τον παίκτη. Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες για να ντύσει στα πράσινα τον Λέο Μπονατίνι.

Ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο επιθετικός, αγωνίστηκε πέρσι στην Τσάμπιονσιπ και τη Γουλβς με την οποία πέτυχε 12 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ με την Αλ Χιλάλ στην οποία ανήκει από το 2016 έχει πετύχει άλλα 15 γκολ σε 36 ματς. Οι Σαουδάραες όμως δεν τον υπολογίζουν και ψάχνονται για να τον παραχωρήσουν.

Η υπόθεση όμως του Μπονατίνι δεν είναι εύκολη για δύο κυρίως λόγους. Από τη μία είναι η ομάδα του που ψάχνεται πουλήσει τον παίκτη. Ακόμα όμως και αν πειστεί (ελλείψει προτάσεων) να συζητήσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί να καλύψει το υψηλό κασέ του. Για αυτό την υπόθεση τρέχει προσωπικά ο Δώνης προσπαθώντας να προσπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ