ΠΑΟΚ : Καθοριστική συνάντηση Σαββίδη-Μίχελ για μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Καθοριστική συνάντηση Σαββίδη-Μίχελ για μεταγραφές

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδη και αύριο (25/6), σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» θα συναντηθεί με τον Μίχελ, αλλά και μέσω Skype θα μιλήσει με τον Λουτσέσκου για τα μεταγραφικά. Αναμένεται να δώσει το «οκ» για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Πούκι, ενώ θα ξεκαθαρίσει με τον Βέρνμπλουμ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από αύριο θα «τρέξουν» τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου τη Δευτέρα (25/6) θα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου μέσω Skype, για να συζητήσουν για τις υπόλοιπες αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί η ομάδα.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr η ομάδα του ΠΑΟΚ, χρειάζεται ενίσχυση σε επίθεση, αλλά και στον χώρο του κέντρου. Τα ονόματα είναι λίγο πολύ γνωστά στον κόσμο της ομάδας. Τεέμου Πούκι, που έχει απαντήσει θετικά στους ασπρόμαυρους, αλλά και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Για τον Φιλανδό επιθετικό το μόνο που απομένει για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, είναι να δώσει την συγκατάθεση του ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Ο Λούμπος Μίχελ, έχοντας την συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη θα επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Πούκι και θα τους ζητηθεί να έρθουν για υπογραφές στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει ο κατευθείαν ο ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία και εκεί να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας, ξεκινώντας αμέσως προπονήσεις.

Η δεύτερη μεταγραφική περίπτωση και ίσως η πιο δύσκολη είναι αυτή του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος φαίνεται πως δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του με αποτέλεσμα τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να είναι στο περίμενε. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται στην Τουρκία για διακοπές, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα πως ομάδες από την γειτονική χώρα έχουν προσεγγίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν καταθέσει την πιο υψηλή πρόταση για συνεργασία με τον Βέρνμπλουμ, περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, όμως η υπόθεση έχει αρχίσει να κουράζει επικίνδυνα. Δεν αποκλείεται στην αυριανή κουβέντα που θα ανοιχτεί για τα μεταγραφικά να κοιτάξουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ