Συνάντηση Κωνσταντίνου – Αλαφούζου λόγω… Γιαννακόπουλου

Συνάντηση Κωνσταντίνου – Αλαφούζου λόγω… Γιαννακόπουλου

Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ χαράσσουν την πολιτική της ομάδας για το ραντεβού με τον ερασιτέχνη, στο οποίο θα βρεθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συναγερμός φαίνεται πως έχει σημάνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ελέω… Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η είσοδος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, η απαίτηση για διαφάνεια στα πάντα, το «νοίκι» της Λεωφόρου και τα χρήματα που απαιτούνται, τόσο άμεσα, όσο και αναδρομικά, φέρεται να έχουν φέρει αναστάτωση στο εσωτερικό της ΠΑΕ.

Τελευταία… απόδειξη, οι πληροφορίες πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθεί ο ίδιος, μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη και τον δικηγόρο του, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ ερασιτέχνη και ΠΑΕ για το θέμα της Λεωφόρου.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έφερε και τη συνάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου οι δυο τους να ρυθμίσουν τη μέρα που θα γίνει το συγκεκριμένο ραντεβού (αναμένεται εντός της εβδομάδας) αλλά και την πολιτική που θα χαράξει η ΠΑΕ γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε είναι ένα ζήτημα που η πλευρά Γιαννακόπουλου το θεωρεί μείζον, εξ ου και η παρουσία του ίδιου του προέδρου του ερασιτέχνη στη συγκεκριμένη συνάντηση. Μην ξεχνάμε πως ο Γιαννακόπουλος είχε αναφέρει ξεκάθαρα στην επιστολή του ότι η ισχύουσα σύμβαση «είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ερασιτέχνη» και απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση της.

Πιθανότητα, πάντως, παρουσίας και του Αλαφούζου στο συγκεκριμένο ραντεβού, δεν υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ