«Ο Κουεγιάρ θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»

«Ο Κουεγιάρ θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο 34χρονος γκολκίπερ θέλει να αποχωρήσει από τη Λεγανές και να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες - «Ο ατζέντης του πιέζει για να πάει στον Ολυμπιακό».

Τον δρόμο που χάραξε ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο θέλει να ακολουθεί ο Ιβάν Κουεγιάρ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Λεγανές θέλει να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Ο Κουεγιάρ δεν θέλει να συνεχίσει στη Λεγανές και προτιμάει να πάει στον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από την Ισπανία. Παράλληλα, οι Ιβηρες επισημαίνουν ότι ο ατζέντης του παίκτη πιέζει για να κλείσει σύντομα η μεταγραφή του 34χρονου πορτιέρο στους Πειραιώτες. «Ο Κουεγιάρ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Λεγανές, αλλά δεν θέλει να συνεχίσει στην ισπανική ομάδα. Ο “Ελ Πίτσου” θέλει να πάει στον Ολυμπιακό του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ο εκπρόσωπός του τρέχει την υπόθεσή του για να ολοκληρωθεί σύντομα η μετακόμισή του στην Ελλάδα», επισημαίνουν οι Ισπανοί.

Ο 34χρονος πορτιέρο εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την προοπτική που ανοίγεται μπροστά του και φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της Λεγανές την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους. O Κουεγιάρ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποίησε συνολικά 35 συμμετοχές στην Πριμέρα και ήταν από τους βασικούς πυλώνες της Λεγανές. Εκτός από την ομάδα του Σιόβα, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Εϊμπάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ