Άρης : Μέχρι Τρίτη για Ντιγκινί, τελειώνει των Μενέντεθ, Σέρο

Άρης : Μέχρι Τρίτη για Ντιγκινί, τελειώνει των Μενέντεθ, Σέρο

Μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού.

Το «φλερτ» του Άρη με τον Νικολά Ντιγκινί συνεχίζεται μετά και το «ναυάγιο» των συζητήσεών του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο έμπειρος φορ, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρόμητου, έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του.

Μια από αυτές είναι να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και την τελική επαφή μαζί του αναμένεται να έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση οριστικά με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο.

Ο 30χρονος Γάλλος είναι μια από τις επιλογές που προκρίνει ο Πάκο Ερέρα, καθώς διακρίνεται για την τεχνική του, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις, αφού παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Άρη όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για μια σειρά επαφών που έχουν κάνει οι άνθρωποί του το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τελειωμένες θεωρούνται οι περιπτώσεις των Αλεξ Μενεντεθ και Φρανσίσκο Σέρο. Τόσο ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-εξτρέμ, όσο και ο 30χρονος Αργεντίνος μέσος, βρίσκονται πολύ κοντά στον Αρη και ουσιαστικά αυτό που απομένει μόνο είναι να στείλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ