Επίσημο : Ανανέωσε με Αστέρα Τρίπολης ο Ιγκλέσιας

Επίσημο : Ανανέωσε με Αστέρα Τρίπολης ο Ιγκλέσιας

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας, Ματίας Ιγκλέσιας, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ματίας Ιγκλέσιας έως το καλοκαίρι του 2020. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος βρίσκεται στην ομάδα της Αρκαδίας από το 2015, ενώ φοράει εδώ και αρκετό καιρό το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Το κιτρινομπλέ περιβραχιόνιο παραμένει στο χέρι του Αργεντινού αμυντικού μέσου, ο οποίος από το 2015 βρίσκεται στην Τρίπολη και έχει σκοράρει 11 γκολ σε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Iglesias μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στο asterastripolis.gr: «Για μένα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι οικογένεια και η Τρίπολη σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα σε μια χρονιά που επιστρέψαμε στο Europa League. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και τον κόσμο που μας αγαπάει και μας δίνει ώθηση στους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ