Ξανά στο προσκήνιο ο Καρλίτος για την ΑΕΚ

Ξανά στο προσκήνιο ο Καρλίτος για την ΑΕΚ

Αν και η ΑΕΚ κινείται δυναμικά για τον Πόνσε, οι Πολωνοί συντηρούν και το θέμα του Καρλίτος στην επικαιρότητα.

Η ΑΕΚ μετά τη φυγή του Σέρχιο Αραούχο, ψάχνει διακαώς για επιθετικό. Αυτή τη στιγμή προκύπτει πως η Ένωση κινείται πολύ δυναμικά για την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ, Εζέκιελ Πόνσε που ανήκει στη Ρόμα και αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στη γαλλική Λιλ. Παρόλα αυτά όμως, δημοσιεύματα από την Πολωνία, επαναφέρουν στην μεταγραφική καθημερινότητα της Ένωσης το θέμα του Ισπανού επιθετικού Καρλίτος, που είχε προκύψει για πρώτη φορά πριν από ένα περίπου μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας futbol.pl κάτι… υπάρχει μεταξύ της ΑΕΚ και του Καρλίτος. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη πολωνική Βίσλα και έκανε μια εξαιρετική σεζόν με 24 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 36 εμφανίσεων.

Μετά από μια τέτοια χρονιά ο παίκτης θέλει πολύ να γυρίσει στην πατρίδα του και τη La Liga, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει κάποια ομάδα που να ενδιαφέρεται προς το παρόν. Αντί αυτού, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει ενδιαφέρον από την πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ, αλλά και τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ντιναμό Κιέβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ