Με 26 παίκτες στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Με 26 παίκτες στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεμπά, που όπως ενημερωθήκατε από to10.gr οδεύει προς Κίνα – Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών.

Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ και θα λάβουν μέρος στο πρώτο στάδιο της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Σεμπά, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε to10.gr οδεύει προς Κίνα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός όπως όλα δείχνουν, μετά και την απουσία του ονόματός του από την αποστολή για το Ζέεφελντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία. Αντίθετα, στη λίστα με τους 26 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην αυστριακή πόλη, βρίσκονται οι Καμαρά, Γκερέρο, Μάνος, Βούκοβιτς και Μπουχαλακης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ