«Αποσύρεται για Μπάρκα η Ουντινέζε»

«Αποσύρεται για Μπάρκα η Ουντινέζε»

Η Ουντινέζε δεν φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, ωστόσο ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ιταλική ομάδα. Πώς η υπόθεση συνδέεται με τον Ορέστη Καρνέζη.

Η ΑΕΚ απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Ουντινέζε για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ύψους 6.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό Tuttoudineze, οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να αξιώνουν 10.000.000 ευρώ για την πώληση του Έλληνα τερματοφύλακα, πράγμα που κάνει εμφανή την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ιταλική ομάδα φέρεται να θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις της Ένωσης και προτίθεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του. Το ζήτημα είναι ότι αν όσα τονίζονται στα ιταλικά ΜΜΕ έχουν βάση, τότε η Ουντινέζε «καίγεται» για άμεση ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς και οι δύο γκολκίπερ της, Ορέστης Καρνέζης και Άλεξ Μέρετ, παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν μεταγραφή στη Νάπολι.

Συνεπώς, η Ουντινέζε θα χρειαστεί να πάρει άμεσα απόφαση, είτε αυτή αφορά στο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον 24χρονο είτε στο να προχωρήσει στην επόμενη περίπτωση της σχετικής λίστας της.

Ο Μπάρκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ στις 7 Ιουνίου, υπογράφοντας μέχρι το 2022. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις με τη φανέλα της, καθότι μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής με τους Γιάννη Ανέστη και Παναγιώτη Τσιντώτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ