Ζουμπαϊράεφ : «Πολλοί παρομοίαζαν τον Λέο Ζαμπά με τον Νεϊμάρ!»

Ζουμπαϊράεφ : «Πολλοί παρομοίαζαν τον Λέο Ζαμπά με τον Νεϊμάρ!»

Ο Ανταμ Ζουμπαϊράεφ, ρεπόρτερ της Αχμάτ Γκρόζνι στο σάιτ «sport-express.ru» μίλησε για τον Λέο Ζαμπά.

Όλα τα φώτα του ΠΑΟΚ είναι στραμμένα στον Λέο Ζαμπά τις τελευταίες μέρες. Όλος ο κόσμος ψάχνει να βρει στοιχεία και πληροφορίες για την πορεία του από την Κορίνθιανς και την Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας στην Αχμάτ Γκρόζνι και πλέον στον ΠΑΟΚ.

Ο δημοσιογράφος Ανταμ Ζουμπαϊράεφ από την ιστοσελίδα «sport-express.ru», ο οποίος εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Αχμάτ Γκρόζνι μίλησε στη «metrosport» και σκιαγράφησε το προφίλ του 20χρονου Βραζιλιάνου, εξηγώντας παράλληλα την πορεία του την περσινή σεζόν στη Ρωσία.

Αναλυτικά τόνισε τα εξής: «Όταν ο Λέο Ζαμπά ήρθε στο Γκρόζνι αποτελούσε ένα μυστήριο για πολλούς ανθρώπους. Στο πρώτο ματς όμως που αγωνίστηκε, κόντρα στην Αμκαρ, σημείωσε ένα φανταστικό γκολ και συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό. Στα επόμενα ματς συνέχισε σημειώνοντας μερικά γκολ ακόμη και ήρθε ακριβώς στο σημείο που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνο να μην «πιαστεί στα δίχτυα» της δόξας του και της αναγνωρισιμότητας που απέκτησε.

Δυστυχώς, όμως, προφανώς και λόγω της ηλικίας του, συνέβη ακριβώς αυτό αφού ήταν μόλις 18 χρονών.

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αχμάτ (σ.σ. στις 30 Οκτωβρίου παραιτήθηκε ο Όλεγκ Κονόνοφ και ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ο Μιχαΐλ Γκαλακτιόνοφ), ο Λέο Ζαμπά μετετράπηκε σε εναλλακτική λύση και αυτό εμφανώς τον στεναχώρησε. Η κακή ψυχολογία του αποτυπωνόταν και στην διάρκεια των αγώνων, όταν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί. Έδειχνε ενοχλημένος με τους γύρω του, κρατούσε υπερβολικά την μπάλα και δεν την μοιραζόταν και είχε χάσει την σπίθα που τον διέκρινε στα πρώτα παιχνίδια του με την ομάδα.

Πολλοί παρομοίαζαν τον Λέο Ζαμπά με τον Νεϊμάρ, ήταν πολύ ταχύς, καλός ντριμπλέρ, αλλά και κάποιος που χρειαζόταν ειδική μεταχείριση, επειδή ήταν το ίδιο ευαίσθητος όπως ο Νεϊμάρ.

Κατά την άποψή μου, αν ο ΠΑΟΚ του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, θα καταφέρει να κάνει και πάλι το όνομά του γνωστό και θα φέρει πολύ καλά χρήματα στην ελληνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ