Απίθανο του Κόντε, προτάθηκε ο Αθανασιάδης

Απίθανο του Κόντε, προτάθηκε ο Αθανασιάδης

Αδύνατον να καλύψει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα που απαιτούνται για τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ποια είναι τα δεδομένα της περίπτωσης του Κλάους.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται σε λίγες ώρες να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, ωστόσο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, σε συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν επιθετικό που θα του λύσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό την περσινή περίοδο, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης… ξέμεινε από επιθετικούς, με αποτέλεσμα να παίζει με τον Χρήστο Δώνη στη συγκεκριμένη θέση. Και είναι λογικό πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει σέντερ φορ ούτε για… δείγμα στην ομάδα, το βάρος θα πέσει εκεί και η μεταγραφή άνω των 23 ετών θα αφορά επιθετικό.

Το όνομα του Κόντε, το οποίο και γράφτηκε σήμερα, δεν έχει πιθανότητες. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα μεταγραφών, άρα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ισπανό, αλλά ακόμα κι αν είχε το περιθώριο αυτό, τα 900.000 ευρώ της ρήτρας είναι απαγορευτικά! Ακόμα και με τον Παϊρότζ στη διοίκηση!

Άλλωστε είναι πρόσφατη η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως ακόμα κι αν μπουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αυτά δεν θα πάνε στο μπάτζετ, το οποίο θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Την ίδια ώρα, μάλιστα, ο Κόντε φέρεται να έχει πρόταση από τα Εμιράτα, με ποσό για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνω του εκατομμυρίου και με πολλά μηδενικά στο συμβόλαιο του ίδιου.

Προτάθηκε ο Κλάους – Τα δεδομένα για την περίπτωσή του

Την ίδια ώρα, οι ατζέντηδες έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις προτάσεις τους στον Παναθηναϊκό με υποψήφιους επιθετικούς και να μιλάνε με Δώνη και Νταμπίζα για περιπτώσεις παικτών. Σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες μέρες έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Κλάους θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα, λόγω και της κοπέλας του και είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό αναζητεί ομάδα. Όμως και εδώ τα προβλήματα είναι πολλά. Παρά την εκτίμηση που του έχει ο Δώνης, με τον οποίο ο Αθανασιάδης έκανε καταπληκτική χρονιά στον ΠΑΟΚ, δεν είναι βέβαιος για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τις τελευταίες του σεζόν.

Παράλληλα, το κασέ του είναι πολύ υψηλό αυτή τη στιγμή. Κασέ που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, στην Ελλάδα δύσκολα θα βρει τόσα χρήματα και αν επιμείνει για την επιστροφή του, τότε όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα πέφτουν και οι απαιτήσεις του.

Κι αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο έως τέλη Ιουλίου, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε, Δώνης και Αθανασιάδης έχουν συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην τελευταία καλή χρονιά του Κλάους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ