Λέο Ζαμπά : «Ο ΠΑΟΚ είναι πρόκληση για την καριέρα μου»

Λέο Ζαμπά : «Ο ΠΑΟΚ είναι πρόκληση για την καριέρα μου»

Ο Λέο Ζαμπά μέσω Instagram επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του.

Ο Λέο Ζαμπά ταξιδεύει με την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου η ομάδα θα κάνει το πρώτο κομμάτι της βασικής της προετοιμασίας.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό.

Ο Λέο Ζαμπά τοποθετήθηκε για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ με ένα μήνυμα στο instagram, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος είναι πρόκληση για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτή είναι μια άλλη πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα κάνω το μέγιστο που μπορώ, όπως έκανα σε κάθε ομάδα που υπερασπίστηκα.

Οι οπαδοί να περιμένουν πολλή αποφασιστικότητα, όλη την ώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Elenko Sports, η οποία πάντα διαχειριζόταν την καριέρα μου και με βοηθά να λαμβάνω σημαντικές αποφάσεις.

Ο Θεός να με ευλογεί στο νέο μου ταξίδι».

Esse é mais um desafio em minha carreira e eu estou muito feliz. Farei o melhor que puder, assim como fiz em cada um dos clubes que defendi. A torcida pode esperar muita garra e determinação o tempo todo. Quero agradecer a @elenko_sports que sempre gerenciou minha carreira e me ajuda na tomada de decisões importantes. Que Deus me abençoe em minha nova caminhada! ?? Αυτή είναι μια άλλη πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα κάνω το μέγιστο που μπορώ, όπως έκανα σε κάθε ομάδα που υπερασπίστηκα. Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν πολλή αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα όλη την ώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Elenko Sports, η οποία πάντα διαχειριζόταν την καριέρα μου και με βοηθά να λαμβάνω σημαντικές αποφάσεις. Ο Θεός να με ευλογεί στο νέο μου ταξίδι! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Lima ?? / ?? (@leojaba98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ