Σκέψεις για αλλαγή έδρας κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σκέψεις για αλλαγή έδρας κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και εξετάζει τις εναλλακτικές της επιλογές εφόσον δεν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση για το Απόστολος Νικολαΐδης.

Στην πράσινη ΠΑΕ είναι σίγουρο πως προτεραιότητά τους είναι η παραμονή στη Λεωφόρο ενόψει της νέας σεζόν. Όμως παρά το κλίμα συναίνεσης που υπάρχει τελευταία, η κόντρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ όχι μόνο δεν έχει καταλαγιάσει, αλλά υπάρχουν φόβοι και για νέα κορύφωση.

Το θέμα της στέγασης του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Λεωφόρο αναμένεται να είναι ένα από τα σημεία τριβής και έτσι στο τριφύλλι εξετάζουν ήδη τα εναλλακτικά σενάρια. Πρώτη επιλογή είναι η μεταφορά της έδρας στο ΟΑΚΑ, με τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου να ρωτούν αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει την χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου με ενοίκιο χαμηλό, όπως ακριβώς κάνει και η ΑΕΚ (273.000/ χρόνο). Σαν εναλλακτικό πλάνο, υπάρχει και η μετακόμιση στη Ριζούπολη και το Γεώργιος Καμάρας, αλλά υπάρχει μόνο στα λόγια καθώς ακόμα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση στον Απόλλωνα Σμύρνης επί του θέματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ