Πέλκας: «Νέα αρχή, νέοι στόχοι»

Πέλκας: «Νέα αρχή, νέοι στόχοι»

Ο Δημήτρης Πέλκας με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Βασιλεία.

Ο Δημήτρης Πέλκας με αφορμή τη βράβευση του για το καλύτερο γκολ της σεζόν μίλησε στην κάμερα το PAOK tv για την επιστροφή στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος αποκάλυψε πως αφήνει το «77» για το αγαπημένο του «10» που θα φοράει από τη νέα χρονιά.

«Είχαμε αρκετές ημέρες ξεκούρασης φέτος. Νέα αρχή, νέα σεζόν με πολύ όρεξη. Νέοι στόχοι. Όλοι γύρισαν πολύ ορεξάτοι για δουλειά, για το νέο στόχο που έχουμε μπροστά μας. Ήταν ένα όμορφο γκολ το χάρηκα πολύ και ελπίζω και τη νέα σεζόν να βάζω πιο όμορφα γκολ και να χαρίζω νίκες.

Πρώτος στόχος για εμένα είναι να κερδίσουμε την Βασιλεία στα προκριματικά, να δώσουμε τα πάντα και άμα είμαι τυχερός να βάλω και άλλα όμορφα γκολ τη νέα σεζόν. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρονιά να βοηθάω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της, δεν θέλω να μένω στάσιμος. Ήρθα με πολύ όρεξη και ελπίζω να βελτιωθώ εγώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ