Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Κουντέ στο Ζέεφελντ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Κουντέ στο Ζέεφελντ

Ο Ολυμπιακός τρέχει για να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτηση του 22χρονου Καμερουνέζου. Στόχος να έρθει στην Ελλάδα ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πιερ Κουντέ είναι η υπόθεση που απασχολεί κυρίως τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 22χρονο αμυντικό μέσο και έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο τις συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα 24ωρα είναι προκύψει κάποια εμπόδια, τελικά αυτά ξεπεράστηκαν, με τον Κουντέ να ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η μετακίνηση του διεθνούς Καμερουνέζου από τους Μαδριλένους στους Πειραιώτες θα γίνει με τη μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε, αναφορικά με την τοποθέτηση οψιόν αγοράς στη συμφωνία. Εστω και με ένα σχετικά υψηλό ποσό. Ακόμη, πάντως κι αν η Ατλέτικο επιμείνει να αρνείται, οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα χαλάσουν τη μετακίνηση του Κουντέ. Πρώτον, επειδή θεωρούν ότι εάν στο τέλος της νέας σεζόν θέλουν να τον αγοράσουν, θα μπορέσουν να βρουν φόρμουλα με τους Ισπανούς. Και δεύτερον, επειδή ο προπονητής τον θέλει πολύ. Και τον θέλει άμεσα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί την προσθήκη του Κουντέ «κλειδί» στα πλάνα του στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Και έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι θέλει να τον έχει στη διάθεσή του πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία ή έστω από τις πρώτες ημέρες που θα βρίσκεται ο Ζέεφελντ. Για αυτό γίνονται επαφές ώστε ο Καμερουνέζος να έρθει στην Ελλάδα ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, να περάσει από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για τη μεσαία τους γραμμή, αλλά και για το κέντρο της άμυνας. Με το όνομα του Γιασίν Μεριά να είναι ένα από αυτά που εξετάζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ