«Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ σε Μολέντο»!

«Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ σε Μολέντο»!

Για προχωρημένες συζητήσεις του Βραζιλιάνου στόπερ με την Ένωση κάνουν λόγο στην πατρίδα του, ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο και της ΑΕΚ, που είχε φέρει πρώτο στο προσκήνιο to10.gr φαίνεται πως όχι μόνο είναι υπαρκτό αλλά έχει και μπόλικο… ζουμί. Και αυτό διότι σημερινό ρεπορτάζ από την Βραζιλία, αναφέρει πως ο 31χρονος στόπερ όχι μόνο έχει συζητήσει με την Ένωση, αλλά έχει στα χέρια του και επίσημη πρόταση από τους Κιτρινόμαυρους!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σήμερα στη Βραζιλία, η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη και συγκεκριμένη κρούση προς τον Μολέντο, με τον ατζέντη του παίκτη να επιβεβαιώνει μάλιστα το παραπάνω σενάριο. Υπογραμμίζοντας πως η Ένωση θέλει πολύ τον παίκτη και το όλο ζήτημα είναι πλέον στα χέρια του Βραζιλιάνου στόπερ και της Ιντερνασιονάλ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία θέμα Μολέντο δεδομένα υπάρχει για την ΑΕΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως απαραίτητα πως η υπόθεση θα προχωρήσει. Μιας και παρά τις επαφές της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη, τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Μολέντο παραμένουν «τσουχτερά». Αφού στην ιστορία εμπλέκεται σίγουρα η Ιντερνασιονάλ, ενώ είναι πιθανό να προκύψει… ζήτημα και με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί με την υπόθεση, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μολέντο, όμως το όλο θέμα παραμένει ανοικτό. Χωρίς να μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο, πέραν του ότι οι άνθρωποι της Ένωσης και δη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, βλέπουν στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου στόπερ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Όγκνιεν Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ