Διορία του Μολέντο στον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα της εφορίας

Διορία του Μολέντο στον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα της εφορίας

Η πλευρά του Μολέντο πρότεινε στους πράσινους διακανονισμό για περίπου 200.000 ευρώ που οφείλονται στον παίκτη. Αναβολή στις υποθέσεις Βέμερ και Μπούρμπου

Επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού είχε ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο δικηγόρος του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Βραζιλιάνου τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που αποχώρησε από τους πράσινους τον περασμένο Γενάρη με προορισμό την Ιντερνασιονάλ, οφείλονται περίπου 200.000 ευρώ που αφορούν τις φορολογικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή.
Ο δικηγόρος του Μολέντο έστειλε στην ΠΑΕ μια πρόταση για διακανονισμό της συγκεκριμένης οφειλής, δίνοντας διορία λίγων ημερών προκειμένου να απαντήσουν οι πράσινοι. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να καταθέσει προσφυγή στα όργανα της ΕΠΟ.
Αναβολή για Βέμερ και Μπούρμπο
Από εκεί και πέρα, για σήμερα Πέμπτη ήταν προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των εφέσεων του Παναθηναϊκού κατά των πρωτόδικων αποφάσεων στις περιπτώσεις των Βέμερ και Μπούρμπου.  Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τριφυλλιού, Άλκης Παπαντωνίου κατέθεσε αίτημα αναβολής και ο συνήγορος των δύο παικτών, Πάρης Ατλαμάζογλου συναίνεσε. Οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ