Αποκάλυψη : Προσφυγή Ρινάλντι κατά Παναθηναϊκού – Ζητάει 750.000 ευρώ

Αποκάλυψη : Προσφυγή Ρινάλντι κατά Παναθηναϊκού – Ζητάει 750.000 ευρώ

Νέος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά προχώρησε και σε πράξεις. Έκανε προσφυγή εναντίον του τριφυλλιού και ζητάει άμεσα τα χρήματά του.

Σαν Λερναία Ύδρα εμφανίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Λύνουν ένα και εμφανίζονται… δύο. Όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τα θέματα των Έκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι, οι οποίοι με χαρτί που έστειλαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απειλούσαν πως θα απευθυνθούν στη FIFA για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, ο Ρινάλντι προχώρησε ήδη ένα βήμα πιο πέρα. Ο Αργεντινός επιθετικός κατέθεσε ήδη προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού, στην οποία ζητάει ένα ποσό που ξεπερνάει κατά πολύ τις 500.000 ευρώ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φτάνει έως και τις 750.000 ευρώ. Χρήματα που αφορούν τόσο το συμβόλαιο που είχε υπογράψει και για το οποίο δεν έχει εξοφληθεί, όσο και χρήματα για την εφορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση του Ρινάλντι θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ στον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες άμεσα για να έρθουν σε διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να δοθούν τα χρήματα σε δόσεις.

Ωστόσο, ο παίκτης μοιάζει… ανένδοτος και αναμένεται να ζητήσει «μπροστά» ένα μεγάλο ποσό, που πιθανόν να ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ προκειμένου να διακανονίσει τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ