Επικοινωνία Καρυπίδη με προέδρους ΠΑΕ

Επικοινωνία Καρυπίδη με προέδρους ΠΑΕ

Η πλευρά του Άρη έχει επαφές με άλλες ομάδες εν όψει της συνάντησης της Superleague με τον Υφυπουργό Αθλητισμού τη Δευτέρα (25/06)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πραγματοποιεί σήμερα σειρά επαφών με προέδρους άλλων ΠΑΕ, με φόντο τη συνεδρίαση της Superleague την προσεχή Δευτέρα (25/06), στην οποία θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Το κεντρικό θέμα θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ θέλει μέσω της επικοινωνίας με τους ιθύνοντες των ομάδων της κατηγορίας να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους και παράλληλα να κοινοποιήσει τις θέσεις του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των κίτρινων αναμένει πως τελικά θα υπάρξει συμβιβασμός και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μεν με 16 ομάδες αλλά στο τέλος της χρονιάς θα υποβιβαστούν περισσότερες από το προβλεπόμενο, ώστε την επόμενη σεζόν να ισχύσει η πρόταση του Υφυπουργού.

Οι εξελίξεις θα επηρεάσουν άμεσα και τα τηλεοπτικά και ειδικότερα το κοινό μέτωπο που έχουν σχηματίσει οι «άστεγες» ΠΑΕ, που δεν έχουν κλείσει ακόμη σχετική συμφωνία, στις οποίες ανήκει και ο Άρης, και έτσι θα πρέπει να περιμένει τι θα βγει από τη συνεδρίαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ