ΠΑΟΚ : Η μέρα του Ζαμπά ξεκίνησε με μια ελληνική «καλημέρα»

ΠΑΟΚ : Η μέρα του Ζαμπά ξεκίνησε με μια ελληνική «καλημέρα»

Ο Λέο Ζαμπά ξεκίνησε την πρώτη του μέρα στη Θεσσαλονίκη με μια καλημέρα στα ελληνικά προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζαμπά ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος από νωρίς χθες (20/6), πριν ακόμη φτάσει στην Ελλάδα. Σε όλο του το ταξίδι (από την Αυστρία όπου βρίσκονταν στο Μόναχο οδικώς και από εκεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη) ανέβαζε συνέχεια στο Instagram φωτογραφίες του, ενημερώνοντας διαρκώς που βρίσκεται.

Σήμερα (21/6) το πρωί έδωσε και πάλι το στίγμα του ορεξάτος, καθώς καλημέρισε (μέσω Instagram) στον κόσμο στα ελληνικά, με θέα την πισίνα του ξενοδοχείου που μένει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ (αφού ο Δικέφαλος θα δώσει 5 εκ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι και ίσως άλλα 2 εκ. ευρώ στο μέλλον σε πριμ υψηλών στόχων!) δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και του αρέσει να έχει επαφή με τον κόσμο μέσω των social media.

Σήμερα (21/6) ο Λέο Ζαμπά θα περάσει από ιατρικά τεστ και μετά θα υπογράψει επίσημα το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Έπειτα το απόγευμα (εφόσον πάνε όλα καλά) θα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα στην Τούμπα, όπου θα έχει την πρώτη του επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους συνεργάτες του Ρουμάνου και τους καινούριους του συμπαίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ