Παναθηναϊκός : Η ρήτρα αποδέσμευσης του Δώνη και το buy out

Παναθηναϊκός : Η ρήτρα αποδέσμευσης του Δώνη και το buy out

Οι όροι που συμφωνήθηκαν και αυτός που απορρίφθηκε από τον Γιώργο Δώνη πριν δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει προπονητή και είναι ο Γιώργος Δώνης, με το μόνο που να απομένει να είναι το τυπικό σκέλος. Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε με τους πράσινους και θα αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες οι δικηγόροι των των δύο πλευρών είχαν συζητήσεις και ο λόγος που καθυστέρησε η συμφωνία ήταν ορισμένοι όροι του συμβολαίου που δεν είχαν αποφασιστεί. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δώνης ήθελε buy out στο συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει ότι αν κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας μια ομάδα του εξωτερικού καταθέσει πρόταση στον Δώνη κι εκείνος την αποδεχτεί, τότε θα  μπορεί να δώσει 700 χιλ. ευρώ με 1 εκατ. ευρώ αναλόγως το χρονικό διάστημα που θα αποχωρήσει.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ισχύει το ίδιο, με τους πράσινους να πρέπει να δώσουν αποζημίωση στον Έλληνα τεχνικό αν επιχειρήσουν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, υπήρξε ένας όρος που δεν αποδέχτηκε ο Δώνης και έχει να κάνει με αποζημίωση που θα έπρεπε να καταβάλλει ο ίδιος, αν η πράσινη ΠΑΕ έκρινε ότι πρέπει να απομακρύνει τον Δώνη με δική του υπαιτιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ