Λουτσέσκου : «Ξεκινάμε άμεσα με ποδόσφαιρο»

Λουτσέσκου : «Ξεκινάμε άμεσα με ποδόσφαιρο»

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που πάτησαν και πάλι γήπεδο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέα δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς.

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα στον ΠΑΟΚ που επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, πλην του Πέδρο Ενρίκε ο οποίος θα δώσει το παρών στην αυριανή προπόνηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά την διάρκεια της ομιλίας του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είπε πως: «Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει. Ξεκινάμε άμεσα με ποδόσφαιρο και στοιχεία τακτικής».

Η προπόνηση είχε διάρκεια 70 λεπτά και αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και το transition game με στοιχεία τακτικής. Την Πέμπτη (21/6) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09.30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος των προπονήσεων θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ