ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Ζαμπά φεύγει ο Κάμπος

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Ζαμπά φεύγει ο Κάμπος

Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο ο Τζάλμα Κάμπος.

Η απόκτηση του Λέο Ζαμπά φέρνει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς με την απόκτηση του Βραζιλιάνου όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει ο Τζάλμα Κάμπος που έχει δεχτεί μια πολύ καλή πρόταση από την Αλάνιασπορ.

Με την άφιξη του Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ έχει μια υπεροπλία στις γραμμές της επίθεσης, αν αναλογιστεί κανείς πως στην ομάδα θα συνεχίσουν μέχρι νεοτέρας οι Ενρίκε και Ουάρντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο Δικέφαλο να σκέφτονται σοβαρά να παραχωρήσουν τον Τζάλμα Κάμπος από την στιγμή που ο τελευταίος δέχθηκε μια πολύ καλή πρόταση από την Αλάνιασπορ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Οι Τούρκοι για να κάνουν δικό τους τον Αγκολέζο επιθετικό προσφέρουν οικονομικά ανταλλάγματα και στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς όπως δείχνουν οι εξελίξεις αναμένεται να κάνουν αποδεκτή την πρόταση την Αλάνιασπορ και να παραχωρήσουν τον 31χρονο επιθετικό. Στο Δικέφαλο θεωρούν πως αριθμητικά και ποιοτικά θα είναι καλυμμένοι με την απόκτηση του Ζαμπά, αλλά και τις προσθήκες των Ενρίκε και Ουάρντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ