Άρης : Την Πέμπτη οι δυο πρώτες μεταγραφές

Άρης : Την Πέμπτη οι δυο πρώτες μεταγραφές

Οι κίτρινοι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν νέες προσθήκες στο ρόστερ τους μέσα στις επόμενες 24 ώρες (21/06).

Μετά την ανανέωση των Ούγκο Σόουζα και Μανώλη Τζανακάκη, που σήμερα υπέγραψαν νέα συμβόλαια και θα παραμείνουν στην ομάδα ως το 2020, ο Άρης αναμένεται να κάνει τις πρώτες του μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ του με καινούριο υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο (21/06) αναμένεται να ανακοινωθούν δυο ονόματα παικτών, με τους οποίους οι κίτρινοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις εδώ και μέρες, που όπως φαίνεται είχαν θετική κατάληξη. Η μια από τις δυο περιπτώσεις θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή του Άλεξ Μενέντεθ.

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο πιθανότατα θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους δυο τερματοφύλακες της ομάδας, Γιώργο Καντιμοίρη και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, και το ίδιο θα γίνει την Παρασκευή με τον Μάρκο Ντούνη.

Στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να κλείσουν τις βασικές επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και πέρσι στην ομάδα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, πάντα με βάση τις εισηγήσεις του Πάκο Ερέρα, ώστε να επικεντρωθούν πλέον μόνο στην αναζήτηση νέων από την ελληνική και ξένη αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ