Πειθαρχία και σκληρή δουλειά

Πειθαρχία και σκληρή δουλειά

Στο Ρέντη ισχύει ο νόμος του Πέδρο Μαρτίνς. Οι παίκτες ακολουθούν αυστηρό ωράριο, γευματίζουν μαζί και περνούν πάνω από 12 ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στον Ολυμπιακό για να χτίσει μια δυνατή ομάδα και να βάλει τους Ερυθρόλευκους ξανά σε τροχιά τίτλων. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής των Πειραιωτών στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει το στόχο του.

Ο Ιβηρας τεχνικός προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια και είναι το απόλυτο αφεντικό στο Ρέντη. Το πρώτο και κύριο που ζητάει από τους παίκτες του είναι πειθαρχία. Θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές του να σέβονται απόλυτα τους κανόνες που έχει επιβάλει και να δουλεύουν σκληρά για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή.

«Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να έχουμε συνολικά μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για αυτό. Και θα δουλέψουμε πολύ», είχε πει μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του την περασμένη Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να τηρούν αυστηρά το ωράριο άφιξης, προπόνησης, αλλά και τις εντολές του διατροφολόγου της ομάδας. Θα πρέπει σε κάθε προπόνηση να φορούν τις επικαλαμίδες τους και να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Η επιστροφή στην κορυφή θέλει πολλή και σκληρή δουλειά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, υπάρχει εντολή οι ποδοσφαιριστές να μην εμφανίζονται στο Ρέντη με τα κινητά τους ή αν τα έχουν μαζί τους να είναι απενεργοποιημένα. Δεν θέλει τίποτα να αποσπά την προσοχή των παικτών του.

Στο Ρέντη το μότο που κυριαρχεί είναι «δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά». Το έχουν καταλάβει άπαντες, με τον Πορτογάλο να έχει θεσπίσει διπλές προπονήσεις μέχρι την αποχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας των Πειραιωτών. Η πρωινή προπόνηση ξεκινάει στις 08:30 και η απογευματινή στις 18:00. Οι παίκτες ανάμεσα στις δύο προπονήσεις παραμένουν στο Ρέντη και γευματίζουν όλοι μαζί. Οι Ερυθρόλευκοι περνούν πάνω από 12 ώρες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οσοι θέλουν μάλιστα μπορούν να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να γευματίσουν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Τα πρώτα «θέλω» του Μαρτίνς είναι συγκεκριμένα και δεν δέχονται αμφισβήτησης. Θέλει οι παίκτες του να δουλεύουν σκληρά και να γίνουν ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξεως. Ενας για όλους και όλοι για έναν. Θέλει άπαντες να προετοιμαστούν να δουλέψουν σκληρά σε αυτό πρώτο κομμάτι της σεζόν, για να μπουν σωστά οι βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ