«Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Ντάγκλας Λουίζ»

«Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Ντάγκλας Λουίζ»

Το όνομα του 20χρονου «διαμαντιού» της Μάντσεστερ Σίτι είναι στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. Ο νεαρός μέσος αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την αγγλική ομάδα 11 εκατ. ευρώ και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Χιρόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε το καλοκαίρι του 2017 στην απόκτηση του ταλαντούχου Ντάγκλας Λουίζ από την Βάσκο Ντα Γκάμα, με την αγγλική ομάδα να δίνει 11 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο άσο.

Η Σίτι επένδυσε στον νεαρό Βραζιλιάνο μέσο και είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Οι πληροφορίες λοιπόν από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι στη λίστα των ομάδων που έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Πάντα με βάση τις ίδιες «πηγές», οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία για τον 20χρονο μέσο της Σίτι και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε προσπαθούν να ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο ανταγωνισμός είναι πάντως μεγάλος καθώς υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη και η Σίτι καλείται να πάρει απόφαση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο δανεισμός στην Χιρόνα

Όπως προαναφέραμε η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Ντάγκλας από την Βάσκο Ντα Γκάμα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ποσό στην βραζιλιάνικη ομάδα. Η Σίτι αποφάσισε να παραχωρήσει τον Ντάγκλας στην ισπανική Χιρόνα και ο Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καταγράφοντας 17 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η Χιρόνα θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στο δυναμικό της, θεωρώντας πως είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά. Κανείς πάντως δεν είναι σίγουρος για την απόφαση της Σίτι, σε ότι αφορά την ισπανική ομάδα, γιατί οι Άγγλοι ήθελαν να πάρει ο παίκτης μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Το «διαμάντι» της Σίτι μπορεί να παίξει τόσο σαν αμυντικός μέσος όσο και σαν κεντρικό χαφ και ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 11 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ντάγκλας Λουίζ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Βραζιλίας και έχει εφτά συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ