Παναθηναϊκός : Έκι Γκονζάλες και Ρινάλντι απειλούν να προσφύγουν στη FIFA για οφειλόμενα

Παναθηναϊκός : Έκι Γκονζάλες και Ρινάλντι απειλούν να προσφύγουν στη FIFA για οφειλόμενα

Νέες απειλές για τον Παναθηναϊκό για χρέη 800.000 ευρώ στον Γκονζάλες και 500.000 ευρώ στον Λαουτάρο Ρινάλντι! Ζητούν τα χρήματά τους, αλλιώς θα προσφύγουν στη FIFA.

Νέα προβλήματα εν όψει για τον Παναθηναϊκό από… Αργεντινή μεριά. Τα χρέη που έχουν αφήσει πίσω τους εδώ και χρόνια οι πράσινοι δεν τους αφήνουν να πάρουν… ανάσα και αν προκύψει νέα διοίκηση θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα.

Δύο απ’ αυτά είναι του Έκι Γκονζάλες και του Λαουτάρο Ρινάλντι, στους οποίους οφείλονται συνολικά 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, 800.000 ευρώ είναι η οφειλή στον Έκι και 500.000 ευρώ τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στον Ρινάλντι, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε.

Οι δύο παίκτες έστειλαν έγγραφο στον Παναθηναϊκό με τον οποίο τον καλούν να διευθετήσει τα χρέη του, αλλιώς θα προσφύγουν στη FIFA. Και τα προβλήματα για τους πράσινους θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρινάλντι ζητάει άμεσα τα μισά χρήματα, δηλαδή 250.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις, ενώ μεγάλες είναι και οι απαιτήσεις του Γκονζάλες, ο οποίος κάνει υπομονή εδώ και… οχτώ ολόκληρα χρόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ