Αυτά είναι τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός για Κάτσε

Αυτά είναι τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός για Κάτσε

To10.gr αποκαλύπτει την τελική πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Έργκους Κάτσε και η οποία είχε φέρει συμφωνία των δύο ομάδων, πριν εμφανιστεί η Γκοντσάρεβα.

To10.gr αποκάλυψε χθες τον λόγο που οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε είναι πλέον σε οριακό σημείο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το email που έστειλε η Μαρία Γκοντσάρεβα, με το οποίο ζητούσε από τους πράσινους όλα τα χρήματα του συμβολαίου. Δηλαδή 400.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιο του Αλβανού έχει πάγιες αποδοχές 350.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ μπόνους, που ο Κάτσε θέλει να μπουν μέσα στα χρήματα που θα λάβει.

Στο ξεκίνημα της διαπραγμάτευσης, ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να πληρωθεί εξ ολοκλήρου ο παίκτης από τους Θεσσαλονικείς, κάτι που φυσικά και δεν έγινε δεκτό από πλευράς δικεφάλου. Στη συνέχεια ο Νίκος Νταμπίζας μετέφερε πρόταση που έφτανε το 50%. Να πληρώσουν δηλαδή οι δύο ομάδες μισά – μισά τον παίκτη, κάτι που άνοιξε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Σε αυτές τις διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ ζήτησε κάτι παραπάνω, ώστε να γίνει το deal. Και ο Παναθηναϊκός το έδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική και βελτιωμένη πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός προς τον δικέφαλο ήταν 230.000 ευρώ από πλευράς του προς τον παίκτη. Ποσό με το οποίο οι πράσινοι έκαναν… υπέρβαση στον αρχικό του σχεδιασμό και έδειχναν στην πράξη πόσο πολύ επιθυμούν να πάρουν τον παίκτη.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως θα δεχτεί την τελική πρόταση και θα προχωρήσει η υπόθεση. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης όλα έδειχναν να τελειώνουν θετικά. Ο Κωνσταντινίδης στην επικοινωνία που είχε με τον ποδοσφαιριστή του είπε πως όλα δείχνουν… deal, αλλά ήρθε η Μαρία Γκοντσάρεβα να αλλάξει τα δεδομένα, ζητώντας όλο το ποσό από τον Παναθηναϊκό. Προφανώς εκτελώντας εντολές του Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ