ΠΑΟΚ : Ενδιαφέρον για τον Βενσάν Μπεσά της Καέν

ΠΑΟΚ : Ενδιαφέρον για τον Βενσάν Μπεσά της Καέν

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βενσάν Μπεσά της Καέν σύμφωνα με την L’ Equipe.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μείνει ο Δημήτρης Γιαννούλης για άλλη μια χρονιά ως δανεικός στον Ατρόμητο, υπάρχουν οι σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Και τώρα έρχεται η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας, η L’ Equipe και γράφει ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 33χρονου αριστερού μπακ της Καέν, Βενσάν Μπεσά.

Ο Γάλλος παίκτης εκτός από τον ΠΑΟΚ (σύμφωνα με το δημοσίευμα) ενδιαφέρει και την Μπόλτον, αλλά ο ίδιος απαντώντας στις φήμες γύρω από το όνομα του, τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια επίσημη κρούση και δε γνωρίζει τι θα συμβεί με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο συγκεκριμένος παίκτης απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βενσάν Μπεσά τη σεζόν που μας πέρασε είχε 25 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Ligue 1 με τη φανέλα της Καέν. Εκεί βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2015 έχοντας συνολικά 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μετς, Μπουλόν και Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ