«ΠΑΟΚ, Θρησκεία, Μακεδονία…»

«ΠΑΟΚ, Θρησκεία, Μακεδονία…»

Το CLUB ΠΑΟΚ Μακεδόνες πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας μέσα από μια ανακοίνωση.

Το CLUB ΠΑΟΚ Μακεδόνες εξέδωσε μια ανακοίνωση εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 17η Ιουνίου 2018 τελέστηκε μία απ’ τις μεγαλύτερες προδοσίες εις βάρος της πατρίδας μας. Τσίπρας και Κοτζιάς συμφώνησαν στην ονοματοδοσία του κρατιδίου των Σκοπίων, με ένα όνομα που η συντριπτική πλειοψηφία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού ΔΕΝ συμφωνεί.

Χαμογελαστοί και προκλητικά χαρούμενοι παρέδιδαν το ιερό όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας κερνώντας τούρτες και τραγουδώντας το happy birthday στους εντολοδόχους τους, ενώ κάποιοι ηρωικοί και ρομαντικοί πολίτες έδιναν τη δική τους μάχη με τις προδοτικές δυνάμεις καταστολής για να μην υπάρξει περίπτωση να μοιραζόμαστε το όνομα της καταγωγής μας.

Το CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ως εκ τούτου δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι και άπραγοι και να μην καταδικάσουμε αυτή την επαίσχυντη συμφωνία που ντροπιάζει όλους τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ γενικότερα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και εμάς προσωπικά δε μας αγγίζουν ούτε οι υπογραφές ούτε οι συμφωνίες σας. Όσο ο κόσμος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι στις επάλξεις τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς θα αντιδράμε και θα διαμαρτυρόμαστε μέχρι να το πάρουν πίσω και να σεβαστούν την ετυμηγορία του συνόλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Μπορεί σε οικονομικά ζητήματα τα όχι να γίνονται ναι, τα ναι ίσως και τα ίσως μπορεί, αλλά στο ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει η παραμικρή ανεκτικότητα και αδιαλλαξία.

Καλούμε όλο τον υπερήφανο λαό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να έχει ψηλά το κεφάλι και να αντισταθεί σε αυτήν την προδοσία. Εμείς θα είμαστε δίπλα του.

ΥΓ1: Ο,ΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ…

ΥΓ2: ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ

ΥΓ4: ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ