Ολυμπιακός : Κοιτάζει Χατζισαφί η Αλαβές

Ολυμπιακός : Κοιτάζει Χατζισαφί η Αλαβές

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλαβές φέρεται να βρίσκεται ο Εχσάν Χατζισαφί, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση του Ιράν με το Μαρόκο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Εχσάν Χατζισαφί δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν κι έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μια από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωση του Ιρανού μπακ είναι η Αλαβές, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του αμυντικού των ερυθρόλευκων στο εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ απέναντι στο Μαρόκο.

Ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν πως η Αλαβές θέλει τον Χταζισαφί και θα κυνηγήσει την υπόθεση, όμως προς το παρόν δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, ενώ και ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το Ιράν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει στο βασικό πλάνο του τους Τσιμίκα και Κούτρη για το αριστερό άκρο της άμυνας και πιθανώς να σκέφτεται την πώληση του Ιρανού μπακ, ο οποίος έχει και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ιράν αντιμετωπίζει απόψε την Ισπανία και στην πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου είχε καταφέρει να «κλέψει» τη νίκη από το Μαρόκο, με τον Χατζισαφί να γίνεται ο νεότερος αρχηγός στην εθνική του σε Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ