Ο Ολυμπιακός και η οψιόν για το «κόλπο Κουντέ»

Ο Ολυμπιακός και η οψιόν για το «κόλπο Κουντέ»

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν τον Πιερ Κουντέ και παλεύουν να μπει στον δανεισμό οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει με το καλημέρα τις (άγριες) διαθέσεις του. Εγρήγορση, ωστόσο, υπάρχει και σε μεταγραφικό επίπεδο, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε διαδικασία απόκτησης των ποδοσφαιριστών που έχουν εγκριθεί από τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και το τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Πιερ Κουντέ είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει επικεντρωθεί η προσοχή των Πειραιωτών τα τελευταία 24ωρα. Ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η περίπτωσή του είναι εύκολη. Εξάλλου μιλάμε για ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικούς συλλόγους της Ισπανίας, αλλά και από άλλες χώρες.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει πείσει τον 22χρονο μέσο ότι στον Πειραιά θα καταφέρει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, και παράλληλα θα δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, στον πρωταθλητισμό και στην… αφόρητη πίεση για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μια διαδικασία που δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει, ώστε να ανέβει επίπεδο και να γίνει ο ποδοσφαιριστής που μπορεί, βάσει των προσόντων του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», η επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού έχει φτάσει στην Ατλέτικο, με την Ισπανική ομάδα να θεωρεί ότι ο παίκτης μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη στον Πειραιά. Ωστόσο, σημειώνεται ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν κάνει κίνηση για τον παίκτη και οι προσφορές τους εξετάζονται σοβαρά. Με τους Ερυθρόλευκους όμως να επιμένουν και να επιθυμούν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή. Αλλά με τους δικούς τους όρους.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Ολυμπιακός συζητάει με την Ατλέτικο τον δανεισμό του 22χρονου Καμερουνέζου μέσου. Οι Ισπανοί, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι πιέζουν ώστε να μπει και οψιόν αγοράς του παίκτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους εφόσον το επιθυμούν. Kάτι που οι Μαδριλένοι είχαν αποκλείσει με κάθε τρόπο κατά τη διάρκεια του δανεισμού του σε Εξτρεμαδούρα και Γρανάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ