Αποκάλυψη: Η Γκοντσάρεβα ζήτησε όλο το ποσό από τον Παναθηναϊκό για Κάτσε

Αποκάλυψη: Η Γκοντσάρεβα ζήτησε όλο το ποσό από τον Παναθηναϊκό για Κάτσε

Το πρωί ο Κάτσε ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, αλλά ένα email από τη Μαρία Γκοντσάρεβα προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητάει όλο το ποσό του συμβολαίου, βάζει… φωτιά στη διαπραγμάτευση.

Μια δεδομένη συμφωνία μέχρι και πριν από λίγες ώρες είναι έτοιμη να… τιναχτεί στον αέρα. Ο Έργκους Κάτσε ενημερώθηκε το πρωί πως η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι πια δεδομένη, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει πάρει το «ok» από τον ΠΑΟΚ για την πρόταση που είχε καταθέσει και η οποία έφτανε στα 230.000 ευρώ από πλευράς Παναθηναϊκού προς τον παίκτη και τα υπόλοιπα να τα κάλυπτε ο ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μια απόφαση από τη Μαρία Γκοντσάρεβα και ένα email που έστειλε πριν λίγες ώρες στον Παναθηναϊκό, αλλάζει τα δεδομένα και βάζει… φωτιά στη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη στο email που έστειλε στους «πράσινους» απαιτεί απ’ αυτούς να καλύψουν όλο το ποσό του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, διαφορετικά δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Κάτι για το οποίο είναι αρνητικοί στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και πριν από λίγη ώρα από τον Παναθηναϊκό έλεγαν επίσημα ότι δεν πρόκειται να ανέβουν άλλο στην πρόταση που έχουν καταθέσει. Και πως περιμένουν την απάντηση του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή το θέμα έχει περισσότερες πιθανότητες να… ναυαγήσει, παρ’ όλο που το πρωί η συμφωνία έμοιαζε δεδομένη. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα είναι η συζήτηση που θα έχει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Νίκος Καγιούλης, με τον Λούμπος Μίχελ.

Αν δεν υπάρξει σημείο επαφής και επικρατήσει η… γνώμη/απαίτηση της Γκοντσάρεβα, τότε ο Αλβανός χαφ δεν θα δει την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αναζητώντας ομάδα στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ