Μπάτζετ… μνημονίου με ή χωρίς Παϊρότζ

Μπάτζετ… μνημονίου με ή χωρίς Παϊρότζ

Δώνης και Νταμπίζας κάνουν τον σχεδιασμό τους με πολύ σφιχτό μπάτζετ, αφού ακόμα κι αν μπουν 20 εκατομμύρια ευρώ από την Pan Asia, δεν θα προκύψουν άμεσα αλλαγές στο συγκεκριμένο τομέα.

Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές στις οποίες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος επηρεάζουν άμεσα και την ομάδα, αλλά και τον σχεδιασμό της. Ωστόσο, ακόμα κι αν προκύψει αλλαγή και μπει στη μετοχική σύνθεση η Pan Asia του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, το μπάτζετ θα παραμείνει το ίδιο σφιχτό και… μνημονιακό.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι τόνισαν χαρακτηριστικά ότι «για τα 20 εκατ. ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο».

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε σε υποχρεώσεις που τρέχουν, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί και δεν θα αφορούν μεταγραφές και αύξηση του μπάτζετ που θα έχουν να διαχειριστούν οι Δώνης και Νταμπίζας. Ένα μπάτζετ που θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ