Δεν ανεβαίνει για Κάτσε ο Παναθηναϊκός και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Δεν ανεβαίνει για Κάτσε ο Παναθηναϊκός και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον δανεισμό του Έργκους Κάτσε και δεν πρόκειται να ανέβει οικονομικά, περιμένοντας πλέον την απάντηση του ΠΑΟΚ. Μέχρι Παρασκευή του Δώνη.

Δεν πρόκειται να ανέβει περισσότερο από την ήδη υπάρχουσα πρόταση που έχει καταθέσει εδώ και μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός για τον Έργκους Κάτσε. Ο Νίκος Νταμπίζας πριν από λίγες μέρες έκανε συγκεκριμένη προσφορά, με την οποία ο Παναθηναϊκός καλύπτει περίπου το 60% του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, όπως τονίζουν από τον Παναθηναϊκό, είναι θέμα του ΠΑΟΚ να αποφασίσει. Ή θα κάνει δεκτή την πρόταση και θα παίξει ο Κάτσε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός ή θα την αρνηθεί ο Σαββίδης και ο Αλβανός θα αναζητήσει άλλη ομάδα, αφού στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παραμείνει.

Το θέμα δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο από 2-3 μέρες ακόμα, με τον Νταμπίζα πάντως να μην είναι διατεθειμένος για άλλη επαφή.

Οσον αφορά το θέμα του Γιώργου Δώνη, κάποιες τυπικές λεπτομέρειες καθυστερούν τις ανακοινώσεις, αλλά μέχρι την Παρασκευή θα έχει διευθετηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ