Μαρτίνες : «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, καλός προπονητής ο Ερέρα»

Μαρτίνες : «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, καλός προπονητής ο Ερέρα»

Ο Νίκο Μαρτίνεζ, που φημολογείται πως βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στον Άρη, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τις διαπραγματεύσεις του ατζέντη του με τον Ολυμπιακό, στον οποίον ανήκει, και τους κιτρινόμαυρους, αλλά και τον Πάκο Ερέρα.

Ο Νίκο Μαρτίνες, φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Άρη και σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για την ομάδα όσο και για τον προπονητή της Πάκο Ερέρα.

Οσον αφορά το πότε θα έχει νεότερα σχετικά με τους κίτρινους, είπε οτι θα είναι σε θέση να μιλήσει πιο ξεκάθαρα σε τρεις εβδομάδες που θα έχει τελειώσει τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη και τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Πάκο Ερέρα. Ο ατζέντης μου μιλάει με τον Άρη αυτήν την στιγμή, αλλά μιλάει και με τον Ολυμπιακό όπου ανήκω. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη για το μέλλον μου. Μπορώ να πω τι θέλω να κάνω σε τρεις εβδομάδες από τώρα που θα έχουν τελειώσει οι συζητήσεις. Τώρα επειδή σέβομαι τον Ολυμπιακό, την ομάδα μου, δεν μπορώ να πω τίποτα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι σε μια όμορφη πόλη».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Όταν ήμουν στην Ισπανία είχα επίσης Ισπανό προπονητή. Ρώτησα για τον Πάκο Ερέρα μερικούς Ισπανούς παίκτες και μου είπαν πολύ καλά πράγματα για αυτόν. Θέλει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στις ομάδες του και ξέρω πως έχει πάει σε καλές ομάδες παλαιότερα όπως η Θέλτα και η Σπόρτινγκ Χιχόν».

Για το αν μίλησε με κάποιον από τον Άρη: «Ο μόνος παίκτης με τον οποίον μίλησα για τον Άρη είναι ο Μάουρο Πόι, ήμασταν μαζί στον Παναιτωλικό και είμαστε φίλοι».

Για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό: «Περιμένω τον ατζέντη μου τον Αερλεχάντρο Μπαρτόλο να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μάθουμε τώρα τι θέλει ο Ολυμπιακός από εμένα. Θέλει να με κρατήσει ή όχι. Αν μείνω στον Ολυμπιακό πάντως δεν νομίζω να φύγω δανεικός προς τον Άρη, αλλά δεν ξέρω σίγουρα, δεν είναι δική καθαρά μου επιλογή. Αυτοί αποφασίζουν για εμένα, δεν ξέρω αν θέλουν να με δώσουν δανεικό ή όχι. Όταν μας πουν τι θέλουν, θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε τελικά τι θα κάνω του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ