ΑΕΚ : Κλείνει στην Άντερλεχτ ο Βράνιες

ΑΕΚ : Κλείνει στην Άντερλεχτ ο Βράνιες

Η Άντερλεχτ θα δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Βράνιες και ο Βόσνιος είναι έτοιμος να πάει στις Βρυξέλλες για να υπογράψει συμβόλαιο με την βελγική ομάδα.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Άντερλεχτ είναι ο Όγκνιεν Βράνιες καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση συμφώνησε με τους Βέλγους για την πώληση του Βόσνιου αμυντικού. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Άντερλεχτ θα δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, με μπόνους συμμετοχών σε ομίλους για τον Βράνιες και ο διεθνής στόπερ θα μετακομίσει στις Βρυξέλλες. Μάλιστα θα υπάρχει και ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ αν ο Βράνιες πωληθεί ή παραχωρηθεί δανεικός σε ελληνικό σύλλογο.

Είναι οι όροι που επιθυμούσε εξ αρχής η ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο καθυστερούσε και η ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο ομάδων. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Όλα πάντως δείχνουν ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρχει οριστική συμφωνία και είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να πάει άμεσα στο Βέλγιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν υπογράψει στην Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ