ΠΑΟΚ : Πρόταση για Ρέι από ομάδα της Ευρώπης

ΠΑΟΚ : Πρόταση για Ρέι από ομάδα της Ευρώπης

Ο Ροντρίγκο Ρέι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να έχει πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ κάνει τον σχεδιασμό του ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης σεζόν και αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις παικτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν για αποχώρηση τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς θα είναι ο Ροντρίγκο Ρέι ο οποίος φαίνεται πως έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Ευρώπης.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2017 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 18 εμφανίσεις όντας βασικός μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, καθώς έπειτα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρέι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά για τον γκολκίπερ του ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να έχουν προχωρήσει σε τέτοιο επίπεδο οι συζητήσεις και να τελειώσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ