ΑΕΚ : Εξετάζει Χαμάντ και Ελ Κααμπί

ΑΕΚ : Εξετάζει Χαμάντ και Ελ Κααμπί

Την περίπτωση ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και εξτρέμ με σκοπό να καλύψει όσο καλύτερα γίνεται τα κενά που έχουν αφήσει οι Σέρχιο Αραούχο και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η Ένωση φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της δύο περιπτώσεις παικτών.

Ο λόγος για τον Ζιλοάν Χαμάντ και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο πρώτος είναι Σουηδός, 27 χρονών και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ στη Χάμαρμπι. Φέτος στο πρωτάθλημα της Σουηδίας μετράει 11 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 6 γκολ. Μάλιστα, να αναφερθεί ότι ο Χαμάντ κλήθηκε στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής του ομάδας, αλλά εν τέλει δεν πήρε την «πρόκριση» για το Μουντιάλ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία για λογαριασμό της Χοφενχάιμ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Το συμβόλαιό του με τη Χάμαρμπι εκπνέει τον Δεκέμβριο και είναι πιθανό ο παίκτης να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

https://youtu.be/0WIPiblh4R8

Όσο για τον δεύτερο, ο Ελ Κααμπί είναι 24 χρονών, Μαροκινός και διεθνής με την εθνική του ομάδα. Μάλιστα, τον είδαμε να αγωνίζεται για 77 λεπτά στο ματς με το Ιράν για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αγωνίζεται στην Μπερκάν από το Μαρόκο και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο παίκτης μέτρησε 23 γκολ σε 38 αναμετρήσεις.

https://youtu.be/l2eKh82uOG8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ