ΑΕΚ : «Θέλει Μπογκοντά η ΑΕΚ, ανοικτή η Θέλτα να τον παραχωρήσει»

ΑΕΚ : «Θέλει Μπογκοντά η ΑΕΚ, ανοικτή η Θέλτα να τον παραχωρήσει»

Νέο δημοσίευμα για την Ένωση και τον Βέλγο εξτρέμ

Ακόμα ένα δημοσίευμα του εξωτερικού εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Τεό Μπογκοντά, τον 23χρονο εξτρέμ της Θέλτα που αγωνίστηκε δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ισπανικής Marca να φέρει τον Μπογκοντά ψηλά στην ατζέντα της Ένωσης, σημειώνοντας πως η Θέλτα δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος δεν θέλει να επιστρέψει στο Βίγκο. Σημειώνοντας πως η ΑΕΚ αλλά και δύο ακόμα ομάδες κινούνται για την απόκτησή του.

«Υπάρχει ένα σημείο συμφωνίας μεταξύ της Θέλτα και του Τεό Μπογκοντά: ο Βέλγος δεν θέλει να επιστρέψει στο Βίγκο και η Θέλτα θα ήθελε να τον παραχωρήσει. Η ΑΕΚ από την Αθήνα και τουλάχιστον δύο κλαμπ από τη Β’ Γερμανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η Ένωση φαίνεται λοιπόν πως έχει ψαχτεί για την περίπτωση του Μπογκοντά, που βρίσκεται στη λίστα της ουσιαστικά από πέρυσι. Ωστόσο, ο 23χρονος εξτρέμ δεν είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση των άκρων, με την ΑΕΚ να δουλεύει προσεκτικά κάποια άλλη υπόθεση που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως η περίπτωση του Μπογκοντά έχει εγκαταλειφθεί. Κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα και από το ισπανικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ