Άρης : Επιθεώρηση Καρυπίδη στο Ρύσιο

Άρης : Επιθεώρηση Καρυπίδη στο Ρύσιο

Ο πρόεδρος του Άρη επισκέφτηκε σήμερα (18/06) το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών.

Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ρυσίου βρέθηκε σήμερα (18/06) ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη της ανακαίνισης που πραγματοποιείται στα κτίρια και τους εξωτερικούς χώρους τις τελευταίες μέρες.

Ο πρόεδρος του Άρη συνομίλησε με τους υπεύθυνους της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για το χρονοδιάγραμμα του και ενημερώθηκε πως είναι πολύ πιθανόν να παραδοθεί νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις η «πρώτη» των κίτρινων, που έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου, να πραγματοποιηθεί εκεί.

Ο Καρυπίδης βρίσκεται και σήμερα σε ανοιχτή γραμμή με τον Πάκο Ερέρα για να ρυθμίσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες σχετικά με το πλάνο προετοιμασίας της ομάδας.

Το πλήρες πρόγραμμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει δυο εβδομάδες στα Τρία – Πέντε Πηγάδια και άλλη μια στην Ολλανδία μετά το φιλικό με την ΑΕΚ (25/07), και θα γίνει γνωστό μέσα στην εβδομάδα, μαζί με τα φιλικά που θα δώσει ο Άρης (τέσσερα στο εξωτερικό και άλλα τόσα στην Ελλάδα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ