Ζούνιορ Μοράες : «Φανταστικός αμυντικός ο Χατσερίντι»

Ζούνιορ Μοράες : «Φανταστικός αμυντικός ο Χατσερίντι»

Ο Ζούνιορ Μοράες ήταν τρία χρόνια συμπαίκτης με τον Εβγέν Χατσερίντι στην Ντιναμό Κιέρβου και είπε πολύ καλά λόγια για τον καινούριο παίκτη του ΠΑΟΚ.

O Ζούνιορ Μοράες υπέγραψε συμβόλαιο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, φεύγοντας από την Ντιναμό Κιέβου όπου αγωνίστηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε παίξει για τρία χρόνια συμπαίκτης με τον Εβγέν Χατσερίντι στην ομάδα της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, στον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια μιλώντας στον «Libero 107.4». Επίσης αποκάλυψε ότι δύο φορές είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν προέκυψε συμφωνία.

Για τον Χατσερίντι είπε: «Είναι ένας φανταστικός αμυντικός. Είναι μια απώλεια για την Ντιναμό Κιέβου. Είναι από αυτούς τους παίκτες που ομάδες σαν την Ντιναμό Κιέβου μπορούν να τους κρατήσουν για πάντα. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουν. Είναι ένας αμυντικός που δυσκολευόμουν και εγώ να τον αντιμετωπίσω στις προπονήσεις. Τον βοηθάει το ύψος του σίγουρα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει στην Ντιναμό».

Για το αν μίλησαν με τον Χατσερίντι: «Γυρνώντας από το Παρίσι, τα είπαμε λίγο. Βρισκόμασταν στο ίδιο αεροπλάνο».

Για το αν θα προσαρμοστεί εύκολα στον ΠΑΟΚ: «Δουλεύει πολύ, είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Είναι ένα ερωτηματικό πως θα προσαρμοστεί από δω και πέρα γιατί πέρασε πολλά χρόνια στην Ντιναμό».

Για το αν είχε αυτός ποτέ επαφή με τον ΠΑΟΚ: «Δύο φορές έγινε επαφή του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη μου. Μια το χειμώνα και μια πιο πρόσφατα… Η οικογένεια μου ήθελε να μείνουμε στην Ουκρανία. Ξέρω αρκετά για τον ΠΑΟΚ, ξέρω αρκετούς παίκτες, τον προπονητή. Ήταν μια καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ αλλά δεν κατέστη δυνατό…»

Για την παρουσία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας: «Υπήρχε πίεση στο πρώτο παιχνίδι και αυτό λειτούργησε θετικά για την Ελβετία. Βέβαια, είδαμε και την Εθνική Γερμανίας που είναι η πρωταθλήτρια κόσμου…»

Για την πίεση που υπάρχει στη Βραζιλία ειδικά μετά το «κάζο» του 7-1 από την Γερμανία πριν από τέσσερα χρόνια: «Δεν έχει ξεχαστεί. Ήταν ένα… ατύχημα για την Βραζιλία. Σίγουρα το έχουν στο μυαλό τους και τους φέρνει περισσότερη πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ