Παναθηναϊκός : Ανακοινώνονται Δώνης και Νταμπίζας

Παναθηναϊκός : Ανακοινώνονται Δώνης και Νταμπίζας

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, όμως η συνεργασία τους δεν έχει επισημοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μια στασιμότητα σε όλους τους τομείς και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, με σκοπό τη μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ.

Όπως είναι λογικό λοιπόν έχουν μείνει πίσω τόσο τα μεταγραφικά ζητήματα, όσο και τα αγωνιστικά, ενώ και ο γενικότερος σχεδιασμός ανάμεσα σε Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα δεν προχωράει. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια του νέου προπονητή, αλλά και του νέου τεχνικού διευθυντή.

Ο Νίκος Νταμπίζας προχωρά με όποιο τρόπο μπορεί τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι, απλά δεν έχει υπογράψει ακόμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βρίσκεται σε αναμονή για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με τους πράσινους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθούν σήμερα ή αύριο κι εν συνεχεία οι δύο άνδρες θα θέσουν σε πλήρη εφαρμογή τον σχεδιασμό του ρόστερ αλλά και της προετοιμασίας που εν αναμονή της συμφωνίας για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έχει μείνει πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ