Πέδρο Κόντε στο to10.gr: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, είναι μια εξαιρετική ομάδα»

Πέδρο Κόντε στο to10.gr: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, είναι μια εξαιρετική ομάδα»

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε στο «to10.gr» για το ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μεταξύ των δύο διοικήσεων, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ μια εξαιρετική ομάδα που τα κατέκτησε σχεδόν όλα.

Το όνομα του Πέδρο Κόντε επέστρεψε και πάλι στην επικαιρότητα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όχι ότι έφυγε ποτέ, αυτή την φορά όμως πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά. Όπως σας αποκάλυψε to10.gr χθες είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους ασπρόμαυρους να ενημερώνουν τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, πως θέλουν τον Ισπανό επιθετικό στην ομάδα τους.

Από σήμερα θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος, πιο ουσιαστικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για να κλείσει οριστικά το θέμα της απόκτησης του 30χρονου ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Πέδρο Κόντε προκειμένου, μόλις τα βρουν οι δύο ομάδες, να συζητήσει με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ την διάρκεια, αλλά και τις οικονομικές απολαβές που θα έχει ο έμπειρος επιθετικός.

Τo10.gr αναζήτησε τον Πέδρο Κόντε θέλοντας να δώσει τον λόγο στον Ισπανό επιθετικό για να εκφράσει τις σκέψεις του για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και στο ενδεχόμενο πολύ σύντομα να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του και όπως μας αποκάλυψε ετοιμάζεται να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων.

«Η περσινή χρονιά ήταν μια σημαντική χρονιά για μένα. Βοήθησα την ομάδα μου τον ΠΑΣ Γιάννινα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ σε λίγες ημέρες θα ντυθώ γαμπρός. Δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα το κάνει ο εκπρόσωπος μου που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ». Ο Ισπανός επιθετικός στη συνέχεια μίλησε για τον «δικέφαλο του Βορρά» και στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. «Φυσικά και θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια εξαιρετική ομάδα που σχεδόν πήρε το πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε πανάξια το κύπελλο. Όλα όμως θα κριθούν στις επαφές που θα έχουν οι δύο ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ