Απάντησε θετικά ο Πούκι στον ΠΑΟΚ

Απάντησε θετικά ο Πούκι στον ΠΑΟΚ

Ο Φινλανδός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Δικεφάλου και πλέον το πράγμα περιπλέκεται μετά το νέο μπάσιμο για τον Κόντε!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τεέμου Πούκι, την τελευταία ημέρα της διορίας που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του πρότειναν οι Θεσσαλονικείς και πλέον το πράγμα περιπλέκεται μετά το νέο μπάσιμο για τον Κόντε.

Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ άρχισαν να αφήνουν την υπόθεση του Τεέμου Πούκι και να ασχολούνται περισσότερο με την απόκτηση του Πέδρο Κόντε, ο Φιλανδός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Δικεφάλου. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αφού ζύγισε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του πήρε την απόφαση, κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της διορίας που του είχαν δώσει από την Τούμπα.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Τεέμου Πούκι ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα πριμ που προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται ο εκπρόσωπος του να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Δικεφάλου για να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία.

Πλέον οι ασπρόμαυροι καλούνται να επιλέξουν, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ανάμεσα σε Πούκι και Κόντε, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει και τους δύο επιθετικούς από την στιγμή που θα φύγει με τη μορφή του δανεισμού ο Ευθύμης  Κουλούρης. Ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που στη παρούσα φάση βρίσκεται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Σερβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ