ΑΕΚ : «Ενδιαφέρον για Μπονγκοντά»

ΑΕΚ : «Ενδιαφέρον για Μπονγκοντά»

Βελγικό δημοσίευμα φέρνει στη λίστα της ΑΕΚ τον εξτρέμ της Θέλτα.

Ένα ακόμα όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα voetbalbelgie.be του Βελγίου, η Ένωση είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Τεό Μπογκοντά. Πρόκειται για τον 23χρονο εξτρέμ της Θέλτα που πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Τραμπζοσπόρ και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Μπογκοντά είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Αποτελώντας μια περίπτωση που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον και δείχνει ικανή να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ.

Για τον Βέλγο ακραίο πάντως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Ζούλτε, που θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βέλγων, στο κόλπο της διεκδίκησης του έχουν μπει τελευταία κι άλλες ομάδες. Μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ.

Ο Μπογκοντά ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζούλτε, από την οποία τον αγόρασε η Θέλτα τον Γενάρη του 2015 με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο ο ισχυρός ανταγωνισμός που υπήρχε στην ομάδα της Πριμέρα έφερε τον νεαρό άσο στην πόρτα της εξόδου. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δύο δανεισμοί, σε Τουρκία και Βέλγιο. Ο Μπογκοντά έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα για έναν χρόνο ακόμα, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ