ΑΕΚ : Με Κονέ στην Πολωνία

ΑΕΚ : Με Κονέ στην Πολωνία

Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να τα βρει με τον έμπειρο μέσο, ο οποίος περιμένει την ελευθέρας του από την Ουντινέζε ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Ο Παναγιώτης Κονέ αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, με τον έμπειρο μέσο να κάνει έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο, προσφέροντας πολλά στον χώρο της μεσαίας γραμμής των Κιτρινόμαυρων. Έπειτα και από εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, η Ένωση κινείται για να κρατήσει στις τάξεις της τον Κονέ, που θυμίζουμε πως αγωνιζόταν στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Ουντινέζε.

Η Ένωση θέλει λοιπόν τον Κονέ, ενώ και ο έμπειρος χαφ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τη φανέλας της ομάδας που τον ανέδειξε. Κάτι, που όλα δείχνουν πως θα συμβεί.

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει γραμμή επικοινωνίας με τον Κονέ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια για νέο συμβόλαιο. Που θα είναι πιθανότατα διετούς διάρκειας, με την Ένωση να διατηρεί και μια οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ωστόσο για να φτάσουμε στην ενεργοποίηση αυτής της συμφωνίας, θα πρέπει πρώτα ο Κονέ να αποδεσμευτεί από την Ουντινέζε. Με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.

Η πλευρά του 31χρονου χαφ έχει επαφές με την ιταλική ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση και φαίνεται πως έχει βρεθεί το πλαίσιο της συμφωνίας που θα οδηγήσει στο διαζύγιο. Κάτι που σύμφωνα με κάποιες πηγές μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά.

Εφόσον τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, η ΑΕΚ θα «τρέξει» τις διαδικασίες για την συμφωνία της με τον Κονέ, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναχωρήσει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ